U bent hier: Home Nieuws
Document Acties

Nieuws

Eén niveau omhoog

Vierde veldbezoek voor WP1

Herstel vrije vismigratie Oostelijke Dender.

Meer...

WP4: Eerste rapport Economische Indicatoren afgewerkt

Het vierde werkpakket van ScaldWIN (WP4) heeft als taak het evalueren van de implementatie van de KRW maatregelenprogramma's van de landen in het stroomgebieddistrict van de Schelde.

Meer...

Sedimentvangen

Er werden binnen WP2 in 2010 en 2011 twee sedimentvangen aangelegd: één op de Molenbeek in Erpe-Mere en één op de Vondelbeek op de grens van Dendermonde en Lebbeke.

Meer...

Derde veldbezoek aan het grensoverschrijdende stroomgebied van de Othene

Dit veldbezoek gaf ons de kans om zicht te krijgen op het kreekherstelproject van Othene-Zuidoost.

Meer...

De eerste Internationale Scheldeweek

De eerste Internationale Scheldeweek ging door van 15 tot 22 mei. De deelnemers konden genieten van een brede waaier aan activiteiten van de bron tot aan de monding van de Schelde. De grote belangstelling zorgde ervoor dat het ruime publiek de Schelde en haar zijrivieren beter leerde kennen.

Meer...

Kaarten van het Internationale Stroomgebiedsdistrict van de Schelde

De website waar de aangepaste kaarten van het Internationale Stroomgebiedsdistrict van de Schelde bekeken kunnen worden.

Meer...

De start van ScaldWIN

Het startseminarie van het Interreg IVB-project ScaldWIN vindt plaats op 11 december 2009 in Boulogne-sur-Mer. Tijdens het colloquium wordt ook het overkoepelende deel van het Scheldedistrictsbeheerplan (ODB) goedgekeurd.

Meer...

Project officieel gelanceerd

Op 23/06/09 vond de eerste ‘International Monitoring Board’ van het ScaldWIN-project plaats. Op deze vergadering werd de partnerschapsovereenkomst van het project getekend. Hiermee is het ScaldWIN-project nu ook officieel van start gegaan.

Meer...

Subsidy contract

Op 6 maart ontving lead partner, de Vlaamse Milieumaatschappij, het Subsidy contract. Vanaf dan ging het project officieel van start.

Meer...